31. maja 2020.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Iznenađenje za Anju Crevar

https://www.youtube.com/watch?v=ix72TS8aiFw

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na Gradskom bazenu, plivači i treneri Plivačkog kluba „Dinamo“, priredili su doček za Anju Crevar, koja je osvojila srebrnu medalju u disciplini 200 metara mešovito na Olimpijskim igrama mladih koje je održano u Buenos Airesu.

Plivački klub „Dinamo“ organizovao je na Gradskom bazenu iznenađenje za Anju Crevar, koja se iz Buenos Airesa sa Olimpijskih igara mladih vratila sa srebrom. Veliki broj plivača, najviše onih najmlađih, trenera i ljudi iz kluba iznenadili su Anju, uručivši joj buket cveća i slavljeničku tortu. Vidno iznenađena, Anja se zahvalila drugarima na divnom dočeku i istakla da joj podrška drugara veoma znači.

Marko Spasov, trener Anje Crevar, rekao je da ovaj uspeh mnogo znači „Dinamu“ zbog toga što najmlađi plivači imaju na koga da se ugledaju.

Anja Crevar je u danu u kome je nosila zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara mladih u Buenos Ajresu, osvojila srebrnu medalju u plivačkoj disciplini 200 metara mešovitim stilom. Anja je pre 2 godine već učestovala i na „velikim“ Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, pa treba očekivati da će se bez problema plasirati i na OI u Tokiju 2020.godine.

Related posts

Preventivni pregled povodom Svetskog dana srca

Luka Tesanovic

Vučić sa novoimenovanim ambasadorima

Nikola Toadjer

Šumski put kod Glogonja za lakši rad i bogatiju turističku ponudu

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija